AMSTERDAM - Wendy van Dijk heeft gebroken met haar styliste en vriendin Dyanne Beekman. De bekende presentatrice had genoeg van de eigenzinnige opstelling van de mode-expert, zo onthult haar manager Frank Wisse.

"Ik denk dat het ego van Dyanne te groot is geworden", zegt hij stellig.

Voor de laatste drie afleveringen van de talentenjacht X Factor, die de 36-jarige Van Dijk presenteerde, nam zij een andere styliste in de arm. "Dyanne kan zo'n grote show gewoon niet aan", zegt Wisse. "Als je ziet hoe Wendy in de eerste afleveringen gekleed was, weet je wat ik bedoel."

Relatie

Ook de persoonlijke vriendschap tussen de twee BN'ers heeft een flinke knauw opgelopen. "Zo'n professionele aanvaring heeft zeker invloed op je persoonlijke relatie", vertelt Wisse.

Dat de twee in de toekomst nog zullen samenwerken, is volgens de manager vrijwel uitgesloten. "We zijn nu op zoek naar een vervanger."

Looking Good

De 34-jarige imagostyliste, die sterren als Marco Borsato en Ilse DeLange bijstaat, werd bekend door het RTL-programma Looking Good. Bij Net 5 maakte ze twee seizoenen van het programma 'Passion for fashion'.

Bij de vrouwenzender krijgt zij binnenkort een nieuwe show, waarin zij kijkers een makeover geeft. De styliste staat aan het hoofd van haar eigen bedrijf Beekman Styling.

Beekman was, wegens werkzaamheden in het buitenland, niet bereikbaar voor commentaar.