MIAMI - Het gaat goed met de dochter van de vorige maand overleden Anna Nicole Smith. Dat zei Gerlene Gibson, de vrouw die op de bijna zes maanden oude Dannielynn past, in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People. "Het gaat goed met haar, ze groeit."

Dannielynn doet alles wat andere baby's van haar leeftijd doen, volgens Gibson. "Ze rolt om en probeert zichzelf op te trekken."

Gibson zorgt voor Dannielynn sinds ze zes weken oud is. Ze was bij haar toen ex-Playmate Smith op 8 februari overleed.

Aftreden

Haar eigen zoon, Shane Gibson, was minister van Immigratie van de Bahama's. Hij moest aftreden toen foto's van hem en Smith naar buiten kwamen, waarop ze in een intieme pose - met kleren aan - te zien waren.

Voogdij

"Als ik naar haar gezichtje kijk, zie ik Anna Nicole terugkijken", zei Gibson. "Ze heeft haar moeders mond en volgens mij ook haar ogen." Over de voogdij van de baby wordt nog steeds een harde strijd gevoerd tussen Howard K. Stern (de man van Smith), Larry Birkhead (een ex van Smith) en Virgie Arthur (de moeder van Smith). De rechtszaak over de voogdij is later deze maand.

Begraven

Dannielynn werd in september op de Bahama's geboren. Slechts enkele dagen later overleed haar 20-jarige halfbroer Daniel in de kraamkamer. Smith is afgelopen vrijdag begraven op de Bahama's, naast haar zoon. Het is nog niet duidelijk waaraan de 39-jarige voormalige Playmate is overleden.