AMSTERDAM - AMSTERDAM - Britney Spears heeft onlangs in de ontwenningskliniek waar ze verblijft geprobeerd zich op te hangen met een laken. Dat meldt de Britse tabloid News of the World.

De popdiva zou de zelfmoordpoging hebben gedaan nadat ze het nummer 666 op haar kaal geschoren hoofd had gekrast en een paar keer had uitgeroepen 'de antichrist' te zijn. In het christendom is 666 een symbolisch getal dat zou verwijzen naar de antichrist.

Het personeel van de ontwenningskliniek in Malibu wist te voorkomen dat de 25-jarige Britney een eind aan haar leven maakte. Inmiddels zou het een stuk beter met haar gaan. "Ze is een ander mens vergeleken bij het meisje dat zich vorige week aanmeldde", zegt een medewerker van de kliniek in de krant.

Verzoening

De bron weet bovendien te melden dat de zangeres het steeds vaker heeft over een verzoening met Kevin Federline, met wie ze in scheiding ligt. Ze zou zich hebben gerealiseerd hoezeer hij haar tot steun is en hun huwelijk nu zelfs willen redden.

's Avonds zou ze uren met Federline aan de telefoon hangen. Ook zou ze het regelmatig hebben over een derde kind. Het stel heeft al twee zoontjes, Sean Preston (1) en Jayden James (5 maanden).

Antidepressiva

Eerder meldde diverse Amerikaanse media al twee zelfmoordpogingen van Spears. Ze zou tegen het verkeer in zijn gelopen en hebben gedreigd een pot antidepressiva te slikken. Ook toen kwam ze er heelhuids vanaf. De manager van Britney ontkende de wanhoopsdaden overigens.