AMSTERDAM - Rebecca Loos heeft zich tijdens een vliegreis van Londen naar Los Angeles niet kunnen inhouden. Ze haalde zich de ergernis van haar medereizigers op de hals door in het vliegtuig haar vriend, een 38-jarige rugbyspeler, oraal te bevredigen.

Dat zegt een passagier die getuige was van het voorval in de Britse krant News of the World.

De 29-jarige diplomatendochter, die wereldberoemd werd door haar slippertje met stervoetballer David Beckham, werd na klachten van andere passagiers in de businessclass door de bemanning gedwongen boven de lakens te blijven.

Iets

"Rebecca klom in het bed van haar vriend Mick Watson en ging op hem liggen", vertelt de passagier in de krant. "Ze begonnen te zoenen en opeens verdween ze onder de deken." Toen ze even omhoog wilde komen voor een kus zou de deken van het verliefde stel zijn gevallen en waren hun handelingen te zien.

Een woordvoerder van Watson erkent in de krant dat de twee werden betrapt toen ze 'iets' deden. "Matthew heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan de bemanning en Rebecca is teruggegaan naar haar eigen bed", vertelt de woordvoerder. "Ik snap niet zo goed waar alle heisa nu om te doen is."