LOS ANGELES - Het lukt Victoria Beckham maar niet om in Hollywood het perfecte huis te vinden voor haar en haar gezin. Het gros van de villa's die ze heeft bekeken, vindt ze veel te prijzig.

Posh verdenkt makelaars ervan dat ze de huizenprijzen opschroeven zodra ze interesse toont in een weelderig optrekje. Ze zouden dollartekens in hun ogen krijgen als het stel op hun stoep verschijnt.

Victoria raakt daardoor erg gefrustreerd, vertelt een vriend van de Beckhams in de Britse krant Daily Star. "Zij en David zijn misschien rijk, maar ze willen geen geld over de balk smijten."

Vermogen

De echtgenoot van Victoria, stervoetballer David Beckham, heeft onlangs een miljoenencontract getekend bij de Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy. Hij zou in vijf jaar bijna 190 miljoen euro gaan verdienen. Op dit moment hebben de twee een geschat vermogen van zo'n 130 miljoen euro.

Verliefd

Het stel zoekt een huis tussen de zeven en vijftien miljoen euro in één van de mooiste wijken van Los Angeles. Maar de 32-jarige voormalige Spice Girl is nog niet onder de indruk van de Amerikaanse villa's die ze heeft bekeken.

De veeleisende Victoria kwam slechts één keer een woning tegen in Beverly Hills waarop ze op slag verliefd werd. Toch besloot ze geen bod te doen op de villa: ze kwam erachter dat fotografen zich al op vaste plaatsen rond de woning hadden geïnstalleerd.

Een enorm huis met maar liefst twaalf toiletten dat 22 miljoen euro moest opbrengen, kon Posh evenmin bekoren, vertelt de bron. "Ze vond twee miljoen euro per toilet lichtelijk overdreven."