Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de sneeuwpret van BN'Ners, het mobieltje van Rachel Hazes, dat mannenjaagster Ellemieke werd gedumpt, René Froger in de watten wordt gelegd en Daniëlle Overgaag de pinautomaat leegtrekt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Sneeuwpret

Marco Borsato en Leontine benutten de voorjaarsvakantie om te gaan skiën. Met het hele gezin - inclusief de jonge dochter Jada - toog het gezin naar Oostenrijk. Marco droeg een ski-helm, zodat hij onherkenbaar de piste af kon, maar Leontine liet haar gekapte haren lekker waaien. In een joggingbroek met Uggs er onder hielp ze dochtertje met de eerste beginselen op de ski's, terwijl de mannen de berg af raasden. Ook Ruud Gullit, Estelle en kids zochten de sneeuw op. Estelle was weer op en top gestyled, met een loeistrakke zwarte skibroek, gebreid mutsje en dure heuptas. Ruud probeerde zijn snowboard uit en waarschijnlijk daarom droeg ook hij een helm. Het opvallendst waren Jack Spijkerman en zijn kersverse ex-vrouw Jennemiek. Ze gingen wel samen op wintersport - met zoon -, terwijl ze recentelijk apart zijn gaan wonen. Story hoopt dat de vakantie de twee weer samen zal brengen en kopt 'Jennemiek smelt in Lech voor presentator'. Zou het waar zijn?

Telefoontje

'Twee jaar na zijn overlijden praat André Hazes nog steeds met zijn Rachel' lezen we in Story. Hoezo? Heeft de weduwe contact met het hiernamaals of zo? Het is allemaal wat minder zweverig dan het lijkt. Rachel belde regelmatig naar het mobiele nummer van haar André. Als ze daar zijn stem op de voicemail hoorde, was ze weer even gelukkig. Ze kon het dan ook niet over haar hart verkrijgen het abonnement op te zeggen, terwijl de telefoon al twee jaar niet werd gebruikt. 'Je krijgt toch elke maand een rekening. Toch wel zonde van het geld,' vermande ze zichzelf onlangs. Maar zelf opzeggen kon ze niet, dat was nog te emotioneel, daarom deed een vriendin dat voor haar. Nu is dus haar 'lijntje' met André afgesloten en moet ze een manier vinden om hem te herdenken. Want ze benadrukt maar al te graag dat ze nog steeds elke dag met de dood van de zanger bezig is.

Snellemieke gedumpt

Het zit de blonde tv-babe Ellemieke Vermolen niet mee. Eerst werd ze door de veel jongere Jantje Smit aan de kant gezet. Ze stortte zich onmiddellijk in de armen van een ex-vriendje. Maar nu heeft ook hij Ellemieke de bons gegeven omdat hij terug ging naar zijn ex. De snelheid waarmee Ellemieke mannen verzamelt heeft haar in omroepland de bijnaam 'Snellemieke' opgelevert. Pijnlijk was het toen een persbericht werd opgestuurd waar diverse media waar deze bijnaam nog in stond. Foutje van de persdienst, maar wel lullig voor Ellemieke. Want volgens Story wil geen enkele serieuze man de blondine nog als vaste partner als ze deze reputatie heeft.

Lekker verwend

Die René Froger boft maar. Want als we in Weekend lezen wat zijn Natasja allemaal voor hem doet, leidt hij het leven van een prins. Hij krijgt op tijd zijn natje, droogje, zijn was wordt gedaan, de honden uitgelaten en de kids naar school gebracht. Hoe doet Natasja dat allemaal? Ze heeft sinds kort zelf een carrière als tv-vrouw voor Hart in Aktie en toch weet ze de hele tent draaiend te houden. Is ze een supervrouw? In Weekend komt de aap uit de mouw. Het echtpaar heeft een trouwe hulp, die inspringt als Natasja niet kan. Die hulp kookt, gaat naar de stomerij, smeert broodjes en vangt de kinderen op. Zodat René en Natasja allebei hun eigen dingen kunnen doen en daarna lekker de handen vrij hebben om het gezellig met elkaar te maken. Zucht, wat een ideale situatie. Veel vrouwen met man, kinderen en baan zullen jaloers zijn op zo'n gouden hulp.

Dikke knip

Reinout Oerlemans en zijn Daniëlle Overgaag zaten gezellig op een terrasje. Maar toen bleek dat miljonair Reinout niet genoeg cash bij zich had, moest Daniëlle een pinautomaat zoeken. De weekend fotograaf 'snapte' de blondine terwijl ze haar pas in de machine stak. Even later kon ze een pak biljetten in haar portemonnee opbergen. Waar normale mensen zo'n honderd euro pinnen, trok rijke Daniëlle bijkans de hele machine leeg. In haar hand houdt ze een dikke stapel briefjes van E 50,-, de portemonnee moet er wijd voor worden opengeritst. Maar dat geld niet gelukkig maakt, lijkt aan Daniëlle's gezicht af te lezen. Ze kijkt helemaal niet vrolijk. Wij zouden een gat in de lucht springen met zo'n tiet geld in de knip!