AMSTERDAM - Britney Spears krijgt geen speciale behandeling in de ontwenningskliniek in Malibu waar ze sinds vorige week verblijft. "Ze heeft een gewone kamer en draait gewoon de volle 45 dagen mee met het programma", zegt haar manager Larry Rudolph in het Amerikaanse tijdschrift People.

Eerder werd gesuggereerd dat de 25-jarige popprinses, die zou lijden aan een postnatale depressie, in luxe een ontwenningskuur onderging. Ze zou uitzicht op zee hebben, een personal trainer, een topkok en een schoonheidssalon.

Voogdij

People meldt verder dat Britney's toekomstige ex-man Kevin Federline een ultimatum heeft gesteld aan de zangeres. Ze moest terug naar de kliniek in Malibu die ze eerder had verlaten, anders zou Federline via een spoedzitting de voogdij eisen over de kinderen. Daarop koos La Spears eieren voor haar geld en ging ze terug naar de kliniek, stelt People.

De zoontjes van de 25-jarige blondine worden momenteel verzorgd door Federline en moeder Lynne Spears. "Kevin houdt nog steeds van Britney, dat is niet veranderd", zegt een goede vriend van Federline in het blad.