Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Patricia Paay een welgemikte schop onder haar afgetrainde kont heeft gekregen, presentatrice Chimène nog steeds nodeloos mysterieus zwijgt over de vader van haar kind, het vervolg op Tatjana's affaire met een homo-man een baby is en Jody Bernal een 'piercingdrama' beleefde. Au! En verder: elk pondje gaat ook door Vanessa's mondje. Wat weegt ze eigenlijk? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Slecht werk, Patries

Beeldvullend is haar glimlach vól met grote, witte tanden in de Weekend. Maar het lachen zal Patricia Paay toch wel een beetje vergaan zijn. We lezen namelijk dat ze er bij RTL4 is uitgezet. De omroep, waar ze regelmatig te zien was bij RTLBoulevard als medepresentatrice naast Beau van Erven Dorens, heeft La Paay er uit geschopt. Ten eerste natuurlijk omdat ze haar reality-soap serie over haar eigen familie, Adams family, aan concurrent SBS6 heeft verkocht. Maar ook omdat La Paay haar werk slecht deed op tv wordt ze er uitgezet.

In plaats van de snedige teksten over de showbizzonderwerpen uit haar hoofd te leren, las ze ze voor van papier. Telkens als ze het woord kreeg, zette ze eerst uitgebreid haar bril op en begon dan voor te dragen. En dat kon ècht niet, volgens de Weekend, want Boulevard moet juist de schijn wekken spontaan en onvoorbereid te zijn. Dus: bye bye La Paay. Die is 'showbizzdeskundige' àf.

Geheimzinnig hoor...

Chimène van Oosterhout, wie kent haar nog? Ze is die donkere presentatrice die maar nooit echt wilde doorbreken. En die inmiddels ook te oud is om dat nog te gaan doen. Maar toch meet ze zich een soort sterallures aan die we hier in Nederland niet gewend zijn. Chimène is namelijk zwanger. 'Nou, èn?' zul je denken. Maar Chimene wil er niet bij vertellen van wie.

Héél geheimzinnig doet ze daar over. Al tijdenlang wordt gesuggereerd dat het gaat om een voormalig kapper, die goed heeft geboerd en nu miljonair is. Maar Chimene zwijgt in alle talen. 'Het is niet relevant, ik houd het geheim. Het is niet relevant dat hij ook in de publiciteit komt' zegt ze in Weekend. Tsss, wat een belangrijk-doenerij. Waar is dat nou goed voor? Of is het soms een getrouwde vent en mag zijn vrouw het niet weten?

Tatjana aan de baby?

Heuh, wat nu? Tatjana op de cover van party met een bolle baby-buik? Wat is dat nu weer voor gekkigheid? Het blijkt te gaan om opnames voor een tv-spotje waarin Tatjana voor Center Parcs figureert. In een strak jurkje mèt een mooie ballon er onder. Er is zelfs een naveltje te zien in de buik.

En natuurlijk plaatst het blad er een foto bij van Tatjana en haar kersverse lover Chris, een bi-seksueel. Tenminste, dat beweert het paar. Het schijnt toch dat Chris vooral met mannen wordt gespot en niet met vrouwen. Maar vorige week al beweerden ze dat ze echt helemaal dol zijn op elkaar en Chris voegde daar aan toe dat hij valt op 'mensen', niet per se op mannen of vrouwen. Om Tatjana's vreemde keus qua mannen nog eens te onderstrepen, plaatste Weekend foto's van haar lovers op een rijtje: manager René Ros, een baas van een seksclub, een HIV-patient en nu een homo.

Tepeldrama van Jody

He gatsie bah! In Party lezen we over het 'piercing-drama' van Jody Bernal. Je voelt 'm al komen: zijn piercing is uitgescheurd. Uitgerekend die in z'n tepel. Hij heeft ijzer in z'n oren hangen, een stuk metaal onder z'n lip en nog was het zangertje niet genoeg. Hij moest er ook één in z'n tepel.

Het tieneridool is toch blijkbaar niet zo braaf als hij er uit ziet. Of wel, en haalt hij zich deze ellende alleen op de hals omdat een piercing hebben 'in' is en hij er graag bij wil horen. In elk geval: het ding is uitgescheurd. Jody ging een potje voetballen en rats….Als de boel is genezen neemt hij weer een nieuwe, want 'het geeft me toch een bepaald gevoel,' meldt hij. Ja, dat van pijn in je tepel, ja!

Vanessa's weegschaal

Dat ze er goed uitziet voor haar leeftijd, kan iedereen beamen. Tenminste, haar lijf dan, Vanessa's gezicht vindt niemand mooi. In de Story blijkt dat Connie er hard, heel hard voor moet werken. Ze vertelt luchtigjes dat ze zo van sport houdt, maar dan somt ze op wat ze doet op een dag. Eerst tien kilometer hardlopen, daarna door naar de sportschool en dan staat ze ook nog elke dag drie kwartier op de Powerplate-machine.

Bij elkaar zal ze dagelijks zo'n drie uur kwijt zijn aan sporten. Veel vrouwen werken die uren dagelijks in een parttime baantje om wat bij te verdienen, maar mevrouw Breukhoven hoeft maar aan één ding te werken: zichzelf. Met plastische chirurgie is ze daarin behoorlijk doorgeschoten, maar haar lijntje mag er wezen: 52 kilo en 1.67 lang. En zo sluiten we dit artikel af met iets positiefs over Vanessa. Wie had dat ooit kunnen denken…