AMSTERDAM - De kinderen van Britney Spears hebben afgelopen weekeinde een bezoek gebracht aan hun moeder, die sinds donderdag is ondergebracht in een ontwenningskliniek. Haar zoontjes Sean (1,5 jaar) en Jayden (5 maanden) werden naar de luxe kliniek in Malibu gebracht door Kevin Federline, met wie de zangeres in scheiding ligt.

"Die jongetjes zijn voor hem het allerbelangrijkste", zegt een bron tegen het Amerikaanse blad People. "Hij wil alleen het beste voor Britney en de kinderen."

Het was de tweede keer dat Federline zijn toekomstige ex-vrouw een bezoekje bracht in de afkickkliniek. Vrijdag zocht hij haar ook al op, maar toen zonder de kinderen erbij. Hij liet weten nog steeds veel om Britney te geven.

Kliniek

De 25-jarige Spears lijkt het goed uit te houden in de kliniek. Eerder verliet ze de instelling binnen een dag en ook uit een andere instelling liep ze vorige week weg. Mogelijk laat ze zich nu wel behandelen, omdat dat de kansen op de voogdij over haar kinderen vergroot als de scheiding met Federline is afgerond.