AMSTERDAM - Op onlangs verschenen foto's is te zien hoe Britney Spears met een paraplu op een auto inslaat. De kale popprinses werd door paparazzi op de foto gezet toen zij deze week vergeefs probeerde haar ex Kevin Federline te bezoeken. Hij nam onlangs hun twee zoontjes onder zijn hoede.

Met wijd opengesperde ogen en een vertrokken grimas op haar gezicht slaat de 25-jarige Spears in op een lege zilverkleurige auto. Onduidelijk is of het de auto van Federline betreft, of die van een fotograaf. In een filmpje, dat de ronde doet op het internet, toont een paparazzo striemen op zijn rug, die hij zou hebben overgehouden aan een afranseling van het voormalige tieneridool.

Kliniek

Later op de avond meldde Spears zich voor de derde keer deze maand bij een ontwenningskliniek. Twee keer eerder was zij al na enkele uren het centrum weer ontvlucht. Waarvoor de zangeres wordt behandeld is onduidelijk. Geruchten over zelfmoordneigingen werden door haar manager ontkend.

Met Federline heeft zij zich naar het schijnt inmiddels weer verzoend. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People bezocht de rapper zijn ex-vrouw vrijdag in het centrum in Malibu. Volgens bronnen van het tijdschrift houdt Federline nog altijd van zijn ex. De jonge ouders zijn verwikkeld in een voogdijzaak over de 1-jarige Sean Preston en de vijf maanden oude Jayden James. Een geplande rechtszitting werd donderdag afgelast, wegens de opname van Spears.