LONDEN - De Britse actrice Elizabeth Hurley trouwt niet alleen in Groot-Brittannië op 3 maart, maar viert een kleine week later ook een sprookjeshuwelijk in het vaderland van haar Indiase echtgenoot Arun Nayar.

Het Britse boulevardblad Daily Mail berichtte vrijdag dat Hurley en Nayar een imponerende ceremonie hebben gepland in een van de grootste paleizen in India.

Paard

De bruidegom zal op een wit paard arriveren bij de trouwlocatie in de buurt van de stad Jodhpur, in het noorden van India.

Familieleden en gasten komen op olifanten en kamelen. De feestelijkheden duren twee dagen en kosten ongeveer 1,5 miljoen euro.

Zakenman

Daily Mail baseert zich op loslippige medewerkers van een hotel bij Jodhpur, waar alle 347 luxe kamers zijn afgehuurd voor een trouwerij in een nabijgelegen paleis. "Ons is verteld dat hier 8 maart een Indiase zakenman gaat trouwen onder de naam Nayar", aldus een van de hotelwerknemers.

Hugh Grant

Er werd al lang gespeculeerd over een huwelijk tussen de dame die in 2005 in Nederland de Miljonair Fair opende en haar Indiër - textielerfgenaam en eigenaar van een computerbedrijf. De twee gaan al sinds 2003 met elkaar om.

De 43-jarige Nayar was eerder getrouwd met het Italiaanse model Valentina Pedroni. Hurley (41) had tien jaar een relatie met Hugh Grant en heeft een 4 jaar oude zoon uit een relatie met filmproducent Stephen Bing.