LOS ANGELES - Zangeres Britney Spears heeft opnieuw haar intrek genomen in een afkickkliniek. Dat meldde de website van het Amerikaanse tijdschrift People donderdag.

Bekijk video

Spears ging dinsdag al naar zo'n instelling, maar vertrok daar een dag later alweer. Dit tegen het advies van de deskundigen.

Inmiddels heeft ze zich voor de derde keer in een ontwenningskliniek laten opnemen. Amerikaanse media schrijven niet over de precieze reden van Spears' opname.

Kaal

Wel is duidelijk dat de 25-jarige zangeres de laatste tijd opmerkelijk gedrag vertoont. Zo besloot ze onlangs haar hoofd kaal te scheren. Spears lijkt haar leven niet meer onder controle te hebben na haar plotselinge scheiding in november van Kevin Federline. Die volgde kort op de geboorte van hun tweede kind.

Donderdag stond er een rechtszaak op het programma over de voogdij van de twee zoontjes van Spears en Federline. De laatste wil namelijk een aangepaste voogdijregeling wegens de recente problemen van Britney. Door de nieuwe opname van de zangeres is die rechtszaak donderdag afgelast.