AMSTERDAM - Carmen Electra wordt een van de vrouwen die Hans Klok bijstaan tijdens zijn nieuwe show in Las Vegas. Dat vertelt de illusionist woensdag in De Telegraaf.

Ook zijn Russische assistente Zarina en de Nederlandse Debbie Verheij en Nathalie Hoop maken deel uit van de show Faster Than Magic, waarmee Klok minimaal zes maanden in hotel Alladin in de Amerikaanse gokstad zal staan.

Klok vertelt dat samenwerken met de sexy Electra erg goed is voor de publiciteit in de Verenigde Staten.

Publiciteit

"Ik ben gevraagd voor alle talkshows en grote kranten. Carmen is een begrip in Amerika. Ze zorgt voor veel publiciteit en dat heb je nodig", zegt hij eerlijk. "Alleen al met haar door Los Angeles lopen, was een ervaring. We hadden een hele stoet fotografen achter ons aan."

Poster

Hans heeft grootse plannen met zijn nieuwe assistente. "Ik tover Carmen uit een poster. We zweven samen door de lucht. Ze zingt een sexy nummer, dat als alles meezit, wordt geproduceerd door Prince. En uiteindelijk komt er een striptease."

Trainen

De voormalige Baywatch-actrice moet nog wel even oefenen. "We gaan binnenkort met haar trainen, want ze heeft totaal geen ervaring met illusies. Maar het wordt echt superspectaculair."