LOS ANGELES - Britney Spears is opgenomen in een ontwenningskliniek. Dat heeft haar zaakwaarnemer dinsdag gezegd tegen het showbizzblad People. De 25-jarige artiest is momenteel het middelpunt van internationale media-aandacht.

Bekijk video

Sinds zij zich in het weekeinde plotseling liet kaalscheren en feestend werd aangetroffen in nachtclubs wijken de paparazzi niet van haar zijde. De Amerikaanse liet zich volgens de zegsman vrijwillig opnemen in de kliniek in Los Angeles.

Vorige week zou ze het ook al hebben geprobeerd in de privékliniek van gitaarlegende Eric Clapton, op Antigua. Britney zou al binnen een etmaal zijn vertrokken, om met een kaal hoofd op te duiken in Hollywood.

Slonzig

Sinds Britney en haar man Kevin Federline in november uit elkaar gingen is de popdiva veelvuldig bekritiseerd omdat ze te veel zou drinken, te veel uit zou gaan en er slonzig uit zou zien.

Op de website Hollywood.com is een e-mail verschenen van een voormalige assistent, die schrijft dat de Britney bezig is naar de knoppen te gaan. Britney heeft twee zoontjes van Federline, één van anderhalf en één van vijf maanden.