AMSTERDAM - Hugh Grant heeft besloten om toch de huwelijksceremonie van zijn ex-vriendin Liz Hurley en de Indiase zakenman Arun Nayar bij te wonen.

Eind januari werd bekend dat Hugh niet was uitgenodigd voor de bruiloft van zijn ex, met wie hij altijd goede vrienden is gebleven. De Britse krant The Sun meldt nu dat de acteur wel naar de plechtigheden in zowel Engeland als India gaat.

Volgens bronnen van The Sun was Grant niet uitgenodigd omdat Liz Hurley en zijn vriendin Jemima Khan onenigheid hadden. De ruzie tussen de brunettes was begonnen nadat de 31-jarige Khan zou hebben gezegd dat de 41-jarige Hurley geen klasse had. Toen ze Liz betrapte terwijl deze net aan de vinger van Elton John zat te likken, was voor de miljardairsdochter de maat vol.

Relatie

Een woordvoerder van de Britse acteur meldde vrijdag dat Grant en zijn vriendin Jemima Khan na drie jaar een einde hebben gemaakt aan hun relatie.

De 46-jarige acteur heeft meteen een hotelkamer geboekt voor 3 maart in Gloucestershire, waar de Engelse plechtigheid plaatsvindt. Op 9 maart vertrekt een vliegtuig vol gasten naar India, waar het tweede gedeelte van de ceremonie wordt gehouden.