AMSTERDAM - De politie van de Bahama's onderzoekt een mogelijke inbraak in het huis van Anna Nicole Smith. Haar vriend Howard K. Stern claimt dat persoonlijke eigendommen, waaronder een computer, zijn gestolen uit het huis waar hij woonde met de overleden playmate.

Stern beweert dat de spullen zijn ontvreemd toen hij in Florida was, waar Anna Nicole vorige week onder mysterieuze omstandigheden overleed. Inmiddels is de voormalige advocaat van de blondine weer terug in het huis op de Bahama's. Hij woont in de villa met Dannielynn, het vijf maanden oude dochtertje van Smith. Volgens de geboorteakte is hij de vader van het meisje.

Lichaam

Inmiddels is nog steeds niet duidelijk wat er met het lichaam van Anna Nicole gaat gebeuren. Verschillende partijen ruziën over het stoffelijk overschot. Stern wil dat zijn vriendin begraven wordt naast haar overleden zoon Daniel op de Bahama's. Haar moeder wil echter dat Texas, waar de familie vandaan komt, de laatste rustplaats van haar dochter wordt.

Altijd

Een rechter in Florida bepaalde donderdag in ieder geval dat er meer DNA-onderzoek op het lichaam moet worden uitgevoerd. Het erfelijk materiaal wordt gebruikt voor de vaderschapstest die een ex van de playmate, Larry Birkhead, al voor haar dood heeft geëist. De rechter verklaarde zeker te willen zijn dat voldoende DNA van Smith wordt verzameld. "Als ze eenmaal begraven wordt, dan wil ik dat dat voor altijd is."

De DNA-test moet duidelijk maken wie de vader van Dannielynn is. Naast Stern en Birkhead hebben zich inmiddels nog drie andere potentiële vaders gemeld: Prins Frederic von Anhalt, voormalig bodyguard Alexander Denk, en ex-vriend Mark Hatten.