Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Peter R. de Vries een koekje van eigen deeg kreeg, Botox en de 'konijnen-neusjes',dat Gordon voor de hondenliefde gaat, Daphne Bunskoek stiekem gaat trouwen en Jantje Smit op tv een paleis laat bouwen voor zijn dames. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Konijntjes

Vorige week al schreven over Linda de Mol en haar Botox. Deze week zet Party nog een aantal andere 'spuitende' BN-dames op een rijtje. Volgens het blad herken je de Botox-gebruiksters aan rimpeltjes op hun neus. Niet om de ogen, op het voorhoofd of bij de mondhoeken, want daar is de boel gladgespoten. 'Als je ergens een spiergroep stillegt, ontstaat er ergens anders juist een reactie' vertelt cosmetisch arts Robert Schoemacher. En dus hebben Christine van der Horst (call tv), Josée Hoebee (LUV), Wendy van Dijk, Inge Iepenburg (GTST), Chazia Mourali en ook Patrick Kluivert's vriendin Rosanna Lima een 'konijnen-neusje'. Als de dames lachen, rimpelt de huid op hun neusbrug terwijl de rest van hun gezicht glad en strak blijft. Wij vinden het er wel lief uitzien, zo'n rimpelneusje. Beter dan een gegroefd gelaat met treurige fronsrimpels in elk geval.

Bibberbaby

Paris Hilton, Nicole Richie, Britney Spears en onze eigen Gordon. Wat hebben deze sterren gemeen? Blond haar? Een slechte 'bling bling' smaak? Nee: ze hebben allemaal een chihuahua-hondje. Zo'n piepklein diertje, formaat cavia, met een rond koppie met bolle oogjes. Nadat Gordon diverse malen pech heeft gehad in de (heren)liefde, heeft hij blijkbaar gekozen voor een persoontje dat hem niet in de steek zal laten. In Party zien we de zanger troetelen met het piepkleine hondenbeestje. Zoals we van 'Divo' Gordon mogen verwachten is het beestje opgepimpt met een roze jasje en glitterhalsband. Gordon knuffelde zijn baby bijna dood en stopte het dier na afloop weer onder zijn jas. Omdat hij recentelijk ruim 20 kilo is afgevallen, heeft hij daar wel weer wat ruimte. In elk geval genoeg om zijn kleine 'bibberbeestje' veilig weg te bergen.

Koekje

Peter R. de Vries ontmaskert als misdaadverslaggever de ene na de andere crimineel. Hij ontdekte ooit op een weggegooide computer van een officier van justitie belastende informatie, wat de man zijn reputatie kostte. Maar zelf lijkt hij niet van zijn eigen onthullingen te leren. Sterker nog: hij is in zijn eigen val getrapt. Peter gebruikte ooit even een geleende laptop om zijn mail te checken. De computer sloeg zijn wachtwoord op en de eigenaar had vanaf toen vrije toegang tot Peter's privé-mailtjes. Wat blijkt? De misdaadverslaggever stuurt pikante mailtjes naar een vriendin! Saillant detail: er zat ook een schunnige foto bij het bericht. Peter is getrouwd en heeft kinderen, maar blijkbaar heeft hij behoefte aan een verzetje. De nieuwsjager zal zich wel de haren uit het hoofd trekken omdat hij zo stom is geweest zijn wachtwoord te verraden. In dit geval wordt nu híj zelf getrakteerd op een koekje van eigen deeg.

Jaa, Wessel, ja!

RTL-Boulevard presentatrice Daphne Bunskoek is 33, haar vriend Wessel van Diepen 40. Hoog tijd om eens aan trouwen te denken, vinden de roddelbladen al een hele tijd. Maar Daphne geeft geen kik. Party denkt echter een geheimpje te hebben ontdekt. Recentelijk kocht het stel een vakantiehuis op het eiland Vlieland en daar zal deze zomer ook getrouwd worden. 'Meerdere bronnen' zouden het gerucht bevestigen. Het blad bezocht alvast de mogelijke trouwlocaties. Er is een fraaie vuurtoren, maar die biedt slechts plaats aan weinig genodigden. Ook leuk is het 'drenkelingenhuisje', een locatie op palen midden op het strand. Voor happen en dranken zijn er genoeg mooie plekken, net als voor logeren. Monique van de Ven en Robert ten Brink hoeven in elk geval niet na de trouwerette naar een hotel. Zij hebben zelf een mooi huis op het eiland. En of Daphne en Wessel nou echt gaan trouwen of niet, de redacteuren van Party hebben in elk geval een lekker weekeindje Vlieland gehad. Op kosten van de baas, vandaar waarschijnlijk dat het verhaal over maar liefst vier pagina's wordt uitgesmeerd.

Protspaleis

Zes slaapkamers, drie badkamers, géén zwembad, wel een enorme garage. Het huis dat zanger Jan Smit voor zichzelf laat bouwen wordt een paleisje. Er staat nu een pracht van een nieuwbouwhuis, maar voor miljonair Jan is dat niet goed genoeg. Er komt een nieuwe stulp. De boel gaat plat en de hele bouw zal op tv worden getoond. De donkerharige soapie Yolanthe Cabau van Kasbergen zal echter niet in de nieuwe villa komen wonen, weet Privé ons te melden. Hoewel de zanger en Yolanthe de laatste tijd veel gezellige dingen doen, zit een relatie er niet in. Daar hebben ze helemaal geen tijd èn geen privacy voor. Jan ontvangt nu geen dames op zijn zolderkamertje bij zijn ouders, dat heeft hij met zijn moeder afgesproken. Maar in zijn nieuwe huis wordt het feest. 'Dan kan ik eindelijk ongezien met een vriendin van het leven genieten' vertrouwt de zanger Privé toe. Er zullen genoeg meisjes zijn die straks willen komen logeren. Tot die tijd doen ze het met Jan's 'slip aan de bib' van C&A. Daarvan zijn er in vier dagen ruim 40.000 verkocht, een record voor de winkel.

(Volgende week helaas geen Roddelbladenoverzicht i.v.m. vakantie)