AMSTERDAM - Wendy van Dijk (36) heeft geen relatie met haar ex Xander de Buisonjé (33). De website Zijonline meldde woensdag dat de twee opnieuw een relatie hebben, maar de managers van Van Dijk en De Buisonjé ontkennen dit met klem, zo meldt het AD.

"Wendy is niet terug bij Xander", aldus Frank Boers, manager van Xander. "De twee hebben enkel een goede relatie vanwege het kind dat ze samen hebben."

Een woordvoerder van Wendy laat weten dat het bericht complete onzin is. "Er is niets van waar. Erg vervelend voor Wendy, want zij is nog steeds erg gelukkig met Chris Zegers."

Volgens Zijonline zou Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, aan Radio 538 onthuld hebben dat Wendy haar huidige vriend Chris zou hebben laten vallen voor Xander.

Vriendin

Xander liet vorige week nog weten dat hij een nieuwe vriendin had. "Ik ga zeker iemand een valentijnskaartje sturen dit jaar", zo liet de zanger doorschemeren. Wie de gelukkige was wilde hij niet onthullen, enkel dat het iemand is "die jullie zouden kunnen kennen".

Van Dijk en De Buisonjé gingen in 2002 uit elkaar, nadat de presentatrice had ontdekt dat de zanger meerdere keren vreemd was gegaan. Het stel stond op het punt te gaan trouwen en was al meer dan drie jaar samen. Samen hebben ze een zoontje, Sem (4).