AMSTERDAM - Het huis van de overleden Anna Nicole Smith wordt weer bewoond door haar partner Howard K. Stern en dochter Danniellynn. Hij woonde daar al eerder met Smith en het vijf maanden oude meisje.

Maar de ex-vriend van Smith, G. Ben Thompson, zegt dat hij haar het huis heeft geleend en niet heeft gegeven. Thompson besloot in het weekeinde de sloten te veranderen. De advocaat van Stern beweert dat het huis van Stern is. Hij veranderde daarop de sloten weer.

Test

Wie de eigenaar van het huis is blijft nog even onduidelijk, net als wie de vader van Daniellynn is. Vorige week hebben drie potentiële vaders zich gemeld. Naast Howard K. Stern, wacht ex-vriend Larry Birkhead nog op een vaderschapstest.

Ook de man van Zsa Zsa Gabor beweerde de vader van het meisje te zijn. De halfzus van Smith, Donna Hogan, zegt dat Smith sperma ingevroren heeft van haar overleden man Howard Marshall, en dat misschien heeft gebruikt om zwanger te worden.

Smith, die donderdag op 39-jarige leeftijd overleed, was bezig met een rechtszaak om het huis op de Bahama's op haar naam te krijgen. Deze maand spreekt de rechtbank het vonnis uit.