AMSTERDAM - Kylie Minogue komt op voor haar ex-vriend Olivier Martinez. Tijdens de lancering van haar nieuwe parfum 'Darling' ontkende ze dat hij is vreemdgegaan, zoals de geruchten willen.

"Al die verhalen kloppen niet", zei ze volgens de Britse boulevardkrant The Mirror. "Ik geloof er niets van."

Vrienden

De Australische popster en de Franse acteur kondigden vorig weekeinde na een relatie van vier jaar aan uit elkaar te gaan. In een verklaring schreven ze dat ze de beslissing voor de breuk samen hadden genomen en dat ze vrienden blijven. Ook gaven ze aan bedroefd te zijn over de 'valse beschuldigingen' van ontrouw in de media.

De 41-jarige Martinez werd herhaaldelijk beschuldigd van avontuurtjes met andere vrouwen. Zo werd hij in de media gekoppeld aan Angelina Jolie en Lost-actrice Michelle Rodriguez. Enkele uren nadat bekend was geworden dat het uit was met Kylie, zou hij in innige omhelzing zijn gespot met Penélope Cruz.

Liefde

Kylie vertelde The Mirror eerder nog veel contact te hebben met haar ex-vriend. "Olivier en ik geven nog heel veel om elkaar en er is nog veel liefde tussen ons. Ik spreek hem nog veel."

Een leven zonder de acterende Fransman kan de 38-jarige popster zich niet voorstellen en ze houdt daarom de deur op een kier. "Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren."