Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Linda de Mol liever Botoxt dan 'fotoxt'. Patrick Kluivert zijn meisje verwent, Gordon de strijd met de kilo's aangaat, Maxima nog een jaartje geduld moet hebben en womanizer Jeroen Pauw in eenzaamheid eindigt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Leuk cadeautje

Stralend staat styliste Rossana Lima op de cover van Weekend. De brunette kijkt dolverliefd naar haar nieuwe vriendje, voetballer Patrick Kluivert. De reden voor deze tandpasta-smile lezen we binnen in het blad. Patrick verwende zijn vriendin met een cadeau. Geen handtas, horloge of nieuwe schoenen, maar 'Ros' mocht een auto uitzoeken. Op haar oprit pronkt nu een fonkelnieuwe Rangerover ter waarde van 80.000 euro (volgens Privé zelfs 150.000 euro!). Rossana blij, Patrick blij, alleen ex-vrouw Angela Kluivert schijnt niet zo blij te zijn. Hoewel ze al een tijdje uit elkaar zijn, heeft de blonde ex het erg moeilijk met vriendinnetjes van Patrick. Toch moet ze er maar aan wennen, want de relatie tussen Patrick en Rossana lijkt serieus te zijn. Alleen moet Patrick zijn nieuwe liefde nog wel even leren parkeren met haar nieuwe wagen. Op de foto zien we dat één van de wielen bovenop een voetbal staat, die er verfrommeld onder ligt.

Fotox

Daphne Deckers zei ooit dat ze geen botox nodig heeft. 'Ik heb 'fotox', mijn foto wordt bijgewerkt op de computer' aldus het model grappend. Linda de Mol echter greep wel naar de middelen en liet zelfs een cosmetisch chirurg aan haar gezicht sleutelen. Toch laat Linda zich voor de covers van haar tijdschrift óók nog enorm fotoshoppen, zodat ze er altijd glad en strak uitziet. Wat een verschil met een onbewerkte, èchte foto, vindt Weekend. Ze plaatsten er twee naast elkaar en inderdaad, de 42-jarige presentatrice is behoorlijk gerimpeld. Linda geeft echter de strijd tegen de veroudering niet op. Samen met een paar bekende leeftijdgenoten ( Susan Visser en Caroline Tensen) zal ze binnenkort in bikini voor de fotograaf poseren. Ze traint zich nu een ongeluk om in model te komen. Maar liefst vijf keer per week komt de personal trainer om het arme mens af te beulen. Meid, bespaar je de moeite. Neem nog een bonbon en laat je lekker fotoxen voor die cover.

88 pakjes

Hij zei nóóit meer te willen diëten omdat hij eten veel te lekker en gezellig vindt. Langzaam maar zeker zagen we hem dan ook dichtgroeien. Maar toch is zanger Gordon nu de strijd met de kilo's aangegaan èn heeft die gewonnen. Hij is maar liefst 22 kilo vet kwijt! In Party staat dat hij dat gewicht binnen twee maanden is verloren dankzij training en verandering van voeding. Dat lijkt ons wat snel, binnen twee maanden, maar het resultaat mag er zijn. Gordon oogt jong en fris. Oprah Winfrey, de talkshow lady die ook altijd bezig is met lijnen, drukte haar verloren kilo's ooit uit in pakjes boter. Op een dag reed ze met een kruiwagen vol roomboter de studio in. Voor Gordon betekenen zijn 22 kilo dat hij maar liefst 88 pakjes boter kwijt is. Je zou het maar de hele dag mee moeten zeulen! Geen wonder dat hij zo opgelucht kijkt.

Op de troon

Privé weet het zeker: volgend jaar zitten Willem Alexander en Maxima op de troon. In september 2008 gaat Beatrix met pensioen en kan het jonge koningspaar het land gaan regeren. Hoe Privé dit weet? In de zomer van 2008 is de verbouwing van het Paleis op de Dam klaar. Ook Bea's lievelingspaleisje Drakensteyn is dan uit de steigers. En in de Nieuwe kerk in Amsterdam - naast het paleis- staan voor september geen exposities ingeroosterd. Privé telt 1 en 1 op en concludeert dat Beatrix er op haar zeventigste mee gaat ophouden. Natuurlijk krijgt het blad deze aanname niet bevestigd, maar volgens de redactie hoeft Maxima nog maar één jaartje geduld te hebben. Dan komt haar ambitie uit en is de ministersdochter eindelijk koningin.

Eenzame oude man

Ooit was hij dé vrouwenverslinder van omroepland. Maar wie nu Jeroen Pauw bekijkt, ziet een grijze, niet geschoren, onverzorgde man op leeftijd. Vroeger vielen de dames bij bosjes voor zijn wilde krullen. Hij sleepte de één na de ander mee naar zijn woonboot. Hij begon ooit met Loretta Schrijver, toen volgden Mieke van der Wey en Manuela Kemp. Toen ook dat voorbij was, stortte hij zich op de jonkies. Na brunette Daphne Bunskoek verschalkte hij nog even de blonde Sophie Hilbrand. Maar nu is het stil rondom Jeroen. Story meent dat het niet goed gaat met de presentator. Hij gebruikt af en toe drugs, is geen geweldige minnaar en twijfelde ooit of hij homo was. 'Eindigt Jeroen Pauw in tragische eenzaamheid?' vraagt het zich af. Een wrang lot voor de man die zó veel harten brak, maar nu zelf gebroken achterblijft.