AMSTERDAM - Britney Spears had tijdens haar huwelijk regelmatig seks met meisjes. Dat onthult een vriend van haar ex-man Kevin Federline aan het Amerikaanse tijdschrift In Touch. "Britney hield van trio's en meisjes", vertelt muziekproducent Omar 'Iceman' Sharif.

Volgens Sharif nodigde de blonde popster vaak een groep vriendinnen uit om bij haar thuis mee te feesten. Een andere bron beweert dat Britney op dergelijke feesten vaak met haar maatjes in de slaapkamer verdween. "Soms waren het er drie, en soms zelfs zes."

Details

De anonieme getuige beweert dat het 25-jarige feestbeest tijdens haar huwelijk minstens twintig keer met meisjes het bed in dook. Federline zou van plan zijn intieme details over haar seksleven tegen haar te gebruiken in een eventuele voogdijzaak.

Op dit moment delen Spears en Federline de voogdij over de 1-jarige Sean Preston en de drie maanden oude Jayden James. Onlangs zou Federline een schikkingsvoorstel van bijna negentien miljoen euro hebben afgewezen. Hij zou weigeren de voogdij over zijn zoontjes op te geven.

Woedend

Spears heeft woedend gereageerd op het nieuws en ontkent alle aantijgingen, zo meldt The Sun. Of de zangeres gerechtelijke stappen gaat ondernemen is nog niet bekend.

Het veelbesproken koppel stapte in 2004 in het huwelijksbootje. In november vroeg Britney een scheiding aan.