AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft geen relatie met Jan Smit. Dat zegt de 21-jarige soapactrice dinsdag in De Telegraaf. "Ik vind Jan heel lief. Maar verliefd op hem ben ik niet", aldus de sexy brunette.

Bekijk video

Sinds Jan Smit (21) zijn relatie met presentatrice Ellemieke Vermolen (30) verbrak, wordt er in de media volop gespeculeerd over een romance tussen Yolanthe en Jan. De twee werden de afgelopen tijd meerdere keren samen gesignaleerd.

"Ik ben al aan zoveel mannen gekoppeld. Maar dat ik met iemand uitga betekent toch niet automatisch dat ik een relatie met diegene heb?", verzucht Yolante.

Eerlijk

Overigens zegt de soapactrice het prima te kunnen vinden met de Nederlandse volkszanger. "Jan is een heel lieve, nuchtere jongen. Hij is eerlijk, ik weet wat ik aan hem heb."

Relatie

Ook het feit dat beide sterren eenzelfde soort leven leiden schept een band, zo zegt Yolanthe in de krant. "Wij begrijpen elkaar goed. Wij leiden hetzelfde leven. Werken, werken en nog eens werken", aldus de brunette. "We zijn maatjes, gaan met elkaar uit, maar van een diepe relatie is geen sprake."

Yolanthe zegt het wel eens moeilijk te vinden dat haar liefdesleven zo breed uit wordt gemeten in de pers. "Mijn liefdesleven lijkt in de media een heel stuk spannender dan mijn echte leven", verzucht ze. "Soms vind ik het ook wel vervelend dat er zo over mij wordt gepraat."

Yolanthe Cabau van Kasbergen werd bekend als Julia in Onderweg naar Morgen.