AMSTERDAM - Madonna en haar man Guy Ritchie zijn weer helemaal gelukkig met elkaar. De twee hebben hun problemen opgelost en maken een frisse start. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"Guy en Madonna zijn erg gelukkig en we zijn heel blij voor hen", zegt een anonieme vriendin van het stel.

Het echtpaar zou onder behandeling zijn geweest bij een huwelijkstherapeute. Na een aantal gesprekken gaat het veel beter, onthullen een aantal bronnen. Madonna nam haar gezin mee naar de Malediven om even bij te komen. "Die vakantie heeft hen goed gedaan", vertelt een vriend. "Ze zijn nu echt klaar om hun problemen aan te pakken."

Volle agenda

Eind vorig jaar deden geruchten de ronde dat het stel relatieproblemen had. Madonna zou door haar volle agenda weinig tijd met haar kinderen doorbrengen. Ook zou Ritchie zich storen aan Madonna's obsessie voor de mystieke geloofsleer Kabbala.

De 48-jarige popdiva op haar beurt zou Guy van luiheid beschuldigen. De regisseur, bekend van de culthit 'Lock, stock and two smoking barrels', heeft al jaren geen succesvolle film meer afgeleverd. Er werd gefluisterd dat de adoptie van een Afrikaanse baby, eind vorig jaar, de barsten in het huwelijk moest lijmen.

Lourdes

Madonna en Ritchie trouwden in 2000. Madonna heeft een 10-jarige dochter, Lourdes, uit een eerdere relatie. Met Ritchie kreeg ze zes jaar geleden een zoontje, Rocco. In oktober adopteerde het koppel de 1-jarige David Banda, uit Malawi.