Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Grad Damen overwerkt is…Grad wie zegt u? André Hazes van Rachel maar in een hotel moet wonen, Daan Schuurmans een piepjong bruidje krijgt, Tatjana nu geen HIV-vriend of pornobaas heeft maar een praktiserend bi-seksueel en er een vette rel gaande blijkt te zijn tussen Theo van Gogh en Barend en Van Dorp's Frits Barend. Lees mee in de bladen van deze week.

Oud lijk

De vrouw van Frits Barend is een oud lijk en een geplastificeerde mummie. En Frits zelf is een Auswitz-pooier. Nou nou, wie zegt daar van die valse dingen? Het is regisseur Theo van Gogh die zich zo 'onaardig' uitlaat over zijn tv-collega. In Story lezen we dat die twee elkaar al jaren niet kunnen luchten of zien, maar de vete is recentelijk nieuw leven ingeblazen. Van Gogh was verzocht niet op de begrafenis van Boudewijn Buch te komen. Dat zou Barend hebben bewerkstelligd. En recalcitrant als hij is, kwam van Gogh natuurlijk wèl. Toen een journalist zei dat Boudewijn Buch van een zelfmoord had afgezien door deelname aan Barend & Van Dorp, 'kwam bij Van Gogh de gal naar boven'. En helaas, mevrouw Barend, Marijke, werd het mikpunt. Van Gogh noemde haar 'een lijk dat door haar oude man werd uitgelaten'. De haat tussen de twee mannen zou ontstaan zijn door de 'niet bepaald pro-joodse uitlatingen' van Van Gogh. Die nog eens olie op het vuurtje gooide toen Barend bleek te reageren. Maar dat hij nu diens vrouw te grazen neemt, is niet netjes. Vecht het maar als mannen onder elkaar uit, vinden wij.

Dré uit huis

'André vlucht naar hotel' staat er in Party. Erbij een vrolijke foto van André met een biertje in de hand. Zou hij weer teveel hebben gedronken? Heeft Rachel hem er nu echt uitgezet? Maar nee, niets van dat al. Het gaat juist erg goed met het stel. Ze zijn bijna 12,5 jaar bij elkaar en Rachel heeft zin om dit uitbundig te gaan vieren. Verder klaagt ze een beetje over het rebelse gedrag van haar zoon Dreetje, die niet wil luisteren. 'Elke dag heeft hij straf. Hij wil ook het vak in, het gaat hem lukken' zegt ze over het mannetje. En dochter Roxanne heeft een ochtendhumeur, net als pa. Nou, zal gezellig wezen in huize Hazes. André heeft plannen om in de Arena een concert te geven. 'het zal wel weer de nodige spanningen met zich meebrengen' meldt hij. En Rachel heeft een oplossing voor Hazes' onaangepaste gedrag door zijn podium-zenuwen. 'Hij gaat dan gewoon een paar dagen naar een hotel', zegt ze erover. Goeie oplossing, zo halen ze die 12,5 jaar huwelijk wel.

Ja, Daan, ja!

Soapie en acteur Daan Schuurmans heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Al ruim twee jaar is hij stapeldol op het blonde meisje en overal verschijnen ze innig gearmd op de foto. Tijd om de stoute schoenen aan te trekken en haar ten huwelijk te vragen. Hij boekte een reisje naar de VS, kocht een grote platina ring ('omdat onze liefde mooier is dan goud', aldus Daan) en vroeg haar de zijne te worden. Zucht, wat romantisch. Het kind zei natuurlijk volmondig 'ja', ook al is ze pas begin 22 en studente. Ze heeft zich helemaal teruggetrokken uit het acteerwerk (ze speelde in Westenwind, waar ze elkaar leerde kennen) en volgt nu één of andere studie. Maar waarom moet ze nou zo nodig trouwen? Ze is nog zo jong. Laat haar lekker eerst haar studie afmaken. Of ze is helemaal niet gestopt met acteren en speelt de beste rol uit haar leven: die van mooie blondine die een rijke soaphunk aan de haak slaat en de rest van haar leven op rozen zit. Zie ook: hoofdstuk Estelle Cruijff/Ruud Gullit.

Tatjana is geen vent

Heeft ook Tatjana zich uit wanhoop maar in de armen van een vreemde vent gestort? In meerdere bladen lezen we dat ze een relatie heeft met 'Hotelbon' miljonair Chris Luken. En deze is -algemeen bekend- biseksueel. Vaker nog homo, want hij wordt regelmatig gespot met jonge jongens. Maar nu valt hij dus op blonde Tatjana, die er in feestjurk geweldig uitziet, maar allesbehalve op een vent lijkt. Ze hebben 'al' twee maanden wat en beiden vinden het normaal dat Chris nu eens op kerels en dan weer op vrouwen valt. De bladen willen er in elk geval niets van weten, geloven er niets van en vragen zich af wanneer Mister Hotelbon de kalender van Tatjana weer van zijn (hotel)muur haalt….

Grad wie?

De bladen volgen hem al een tijdje, maar wij hebben nog nooit iets van hem gehoord. Grad Damen, bedoelen we. Ook nog nooit van gehoord? Hij schijnt zanger te zijn en zal ongetwijfeld levensliederen ten gehore brengen. Maar nog nooit hoorden wij een liedje van hem op de radio. Anyway, de bladen volgen hem regelmatig. Eerst omdat hij een hitje had en toen omdat hij op jonge leeftijd zijn Danielle -kapster- trouwde. Het zijn woonwagenbewoners en het feest werd drie dagen lang met honderden mensen gevierd. Maar nu gaat het even wat minder met Grad,. Hij is overwerkt. Waarschijnlijk heeft hij zo hard aan zijn carriere getrokken dat hij nu 'op' is. Maar hij is pas 20! Nou ja, ons zal het worst wezen. Maar zijn fans (hoeveel zijn dat er? 3, 4 of 5?) weten nu in elk geval dat hij even rustig aan moet doen.