AMSTERDAM - Jennifer Lopez doet haar naam als diva eer aan. Toen de 37-jarige zangeres onlangs voor opnamen naar de Westlake studio's in Los Angeles kwam, diende ze een eisenpakket van drie pagina's in, zegt een van de platenbazen van de studio.

Bekijk video

J-Lo eiste onder meer dat alle lichten in de studio werden vervangen door lampen met een laag wattage, zodat het licht haar zou flatteren.

Vooral haar eisen over eten liepen volgens de platenbaas de spuigaten uit. "Ze wilde onder meer vers en warm Cubaans brood, tientallen pakjes Skittles met de nieuwe zoetzure smaak, een uitgebreid vleesassortiment, een kaasplateau en heel veel water en vers fruit", vertelt hij in de Britse krant The Mirror. "We moesten extra mensen inzetten om op tijd aan haar eisen te voldoen."

Eten

Maar toen het eten eenmaal klaarstond, raakte de ster al het lekkers amper aan. "Uiteindelijk was er echt genoeg eten voor twintig man, maar ze heeft er nauwelijks naar omgekeken."

Aapje

Bij de platenstudio maken ze zelden sterren mee die zulke hoge eisen stellen. "We hebben zulk gedrag niet meer gezien sinds Michael Jackson een aparte kamer naast de studio eiste, zodat zijn aap Bubbles vanuit die ruimte kon kijken hoe zijn baasje nummers opnam."