AMSTERDAM - Jennifer Aniston heeft haar neus laten corrigeren. Dat zegt de 37-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift People. De geruchten over een 'nose job' van Jennifer deden al een tijdje de ronde.

De actrice beweert dat er een medische oorzaak is voor de ingreep. "Het is beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik slaap nu beter dan ooit."

De verhalen willen dat de voormalige ster uit de televisieserie 'Friends' meer plastische chirurgie heeft ondergaan. Zo zou ze ook haar borsten hebben laten vergroten. Maar Jennifer ontkent dat. "Het is misschien een beetje saai, maar alles is puur natuur en ik ben blij met wat God me heeft gegeven."

Dirt

Onlangs kwam Jennifer nog in opspraak door haar verschijning in de nieuwe televisieshow 'Dirt'. Voor dat programma nam ze samen met hoofdrolspeler en voormalig 'Friends'-collega Courteney Cox een aflevering op, waarin ze zoenend voor de camera verschenen. Courteney speelt in de show een redactiechef van twee tabloids, Jennifer een lesbische redactrice.

Dit jaar verschijnen maar liefst drie nieuwe films met Jennifer. Twee daarvan, 'The Senators Wife' en 'Diary', zijn al in productie.

Op liefdesgebied is het daarentegen rustig voor de actrice. Na haar breuk vorig jaar met filmster Vince Vaughn is ze nog niet gespot met een nieuwe vlam. Onlangs ging het gerucht dat ze van plan is twee Amerikaanse kinderen te adopteren.