Roddelbladen: Wendy wil niet en Patty met de beentjes wijd

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Wendy van Dijk móet trouwen, Patty Brard in spagaat viel, Irene van der Laar op een houtje bijt, Angela haar Patrick Kluivert terug wil en Marco Borsato een ijs-trauma heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wendy wil niet

'Wendy en ik gaan trouwen' schijnt vriendlief Chris Zegers geroepen te hebben. Hij trakteerde op champagne in zijn stamkroeg omdat Wendy van Dijk 'ja' had gezegd op zijn aanzoek. Maar de bubbels waren nog niet uit de fles, of Wendy liet op haar weblog weten helemaal niet te gaan trouwen. Privé is nu beledigd. Zij brachten vorige week als eersten het nieuws en balen ervan dat Wendy afhaakt. 'Waarom is ze bang voor het huwelijk?'vragen ze zich af. Ze vermoedden echter dat het een stuntje is om de media om de tuin te leiden. Nu kan Wendy nog in alle rust een trouwjurk uitzoeken, terwijl als iedereen weet dat ze gaat trouwen, zal ze worden geschaduwd door fotografen. Privé geeft de moed dan ook niet op: Wendy gaat trouwen deze zomer. Of ze nou wil of niet.

Beentjes wijd

De ijs-oorlog op televisie is weer losgebarsten. Op twee zenders tegelijk dansen de sterren op het ijs. Voor SBS6 mocht Patty Brard opdraven en de ijzers onderbinden. Dat had nogal wat voeten in de aarde. Vanwege een wondje in haar slokdarm moest ze de dag voor de repetitie naar het ziekenhuis. Daarna volgden nog een jetlag (vanuit Ibiza?), ze zocht uit ijdelheid te kleine schaatsen uit, had een slapeloze nacht, haar arm ging uit de kom en ze kon uiteindelijk vanwege de blaren op haar voeten nauwelijks bewegen. Maar tijdens de finale zakte ze op het einde uiteen in een mooie spagaat, een hele prestatie voor de corpulente vijftiger. Wel scheurde ze nog luid krakend uit haar panty, maar toen was de kür al gereden. Gelukkig lacht Patty zelf het hardst om haar capriolen, en daarom heeft Privé haar aangesteld om de komende tijd verslag te doen van de ins-en outs van dansen op het ijs. Lezen dus, die artikelen.

Dieet

Irene van der Laar beviel drie maanden geleden van haar zoontje. Maar nu al is ze haar overtollige zwangerschapskilo's zat. Ze is behoorlijk wat aangekomen, en die pondjes moeten er allemaal af. Als stok achter de deur heeft ze aan ontwerper Frans Molenaar beloofd voor hem de catwalk op te gaan. Dat betekent: over 3 maanden moet ze weer maatje 36 hebben. Voor de zekerheid smokkelt Irene er ook nog 'of maatje 38' bij, want je weet maar nooit. De donkerharige presentatrice sport drie keer per week intensief en gezellig met een zak chips op de bank zal er wel niet meer bij zijn. Klinkt niet echt gezellig, zo'n streng dieet. Maar ja, ze is al 38 en dat is knap oud voor een model. Ze zal er dus behoorlijk aan moeten blijven trekken om in de gratie te blijven.

Wij willen Patrick

Patrick Kluivert zit niet tussen twee vuren in, maar tussen twee vrouwen. Aan de ene kant is daar het nieuwste liefje styliste Rosanna Lima. Maar nu schijnt ook zijn ex Angela haar zinnen weer op hem te hebben gezet. Na een romantische vakantie op Curaçao met Rosanna, besloot Angela hem op Schiphol op te wachten. Rosanne was echter 'not amused' met deze spontane actie, lezen we in Weekend. 'Ik maak me nu toch wel druk nu Angela er voor gaat' schijnt de brunette te hebben gepiept. Want Angela heeft wèl de grootste troef in handen. Ze heeft met Patrick 3 kinderen, waar hij zeer happy mee is. Wij vinden het wel spannend, zo'n dames-oorlog. De kandidaten zijn aan elkaar gewaagd: beiden zijn slank, knap, mode-victims en niet bepaald bereid om op te geven. Benieuwd wie er gaat winnen!

IJs-trauma

Je zou denken dat Marco Borsato geen problemen heeft. Hij verdient zó veel geld dat hij alles kan kopen dat zijn hartje begeert. Hij steunt zelfs zijn vader, die geen pensioen heeft opgebouwd en dus wel een zakcentje kan gebruiken. En ook moeder Mary kent geen financiële problemen. Maar toch zit de zanger nog met een paar onverwerkte probleempjes van vroeger. Hij werd opgevoed door z'n moeder, terwijl z'n vader weer in Italië zat. Daardoor hadden ze het niet breed. Het geld dat Marco met zijn krantenwijkje verdiende, werd gebruikt voor boodschappen. 'Terwijl anderen softijs aten, hadden wij thuis waterijsjes' weet Marco nog. Nou, als dat zijn enige jeugd-trauma is, valt het allemaal best mee met de ellende in het leven van de zanger.

Tip de redactie