Playboy Hugh Hefner (80) wil baby (video)

AMSTERDAM - Hugh Hefner denkt er over na om een kind te verwekken bij zijn vriendin Holly Madison. Volgens de 80-jarige oprichter van naaktblad Playboy is nog niets zeker, maar heeft zijn vriendin wel oren naar het plan.

Bekijk video

"Het begon als een wens", vertelt hij in de Amerikaanse krant New York Daily News. "Maar vooral Madison is erg enthousiast."

De bejaarde womanizer, die al jaren met vele vrouwen in zijn luxueuze Playboy Mansion woont, heeft in 27-jarige Madison de ware gevonden. "Zij is het", vertelt hij. "Het is werkelijk een wonder om op mijn leeftijd, na al die jaren van avontuurtjes en huwelijken, nog zo iemand te vinden."

Bunnies

Door zijn liefdesgeluk heeft Hefner besloten minder 'bunnies' in zijn liefdesnest toe te laten. Momenteel woont hij samen met vier vrouwen.

"Ik heb de kudde een beetje uitgedund", verklaart hij. Het dagelijkse reilen en zeilen in de aparte woongemeenschap is te volgen in de realityshow 'Girls of the Playboy Mansion'. De serie wordt momenteel uitgezonden door RTL 5.

Kinderen

Hefner scheidde in 1998 van zijn tweede vrouw Kimberley Conrad. Uit zijn huwelijken heeft hij vier kinderen, onder wie de 54-jarige Christie Hefner, die de directeur is van Playboy Enterprises.

Tip de redactie