Liza Minnelli kan eindelijk scheiden

AMSTERDAM - Liza Minnelli en haar man David Gest kunnen eindelijk scheiden. Het koppel heeft de strijdbijl begraven en is overeengekomen te scheiden zonder schuld. Dat houdt in dat ze elkaar niet als schuldige van de breuk kunnen aanwijzen.

Het stel is sinds 2003 bezig officieel een einde te maken aan het mislukte huwelijk.

De 60-jarige Minnelli en de 53-jarige Gest trouwden in maart 2002, tijdens een ceremonie waarbij Michael Jackson getuige was en Elizabeth Taylor bruidsmeisje. Het huwelijk hield niet lang stand: het jaar daarop gingen ze weer uit elkaar.

Vlak voor beiden officieel de scheiding aanvroegen, klaagde Gest zijn vrouw aan wegens mishandeling. Ze zou hem onder invloed het ziekenhuis in hebben geslagen. Hij eiste een schadevergoeding van tien miljoen dollar.

Minnelli stapte op haar beurt naar de rechter met het verhaal dat Gest twee miljoen dollar van haar had gestolen. Hij zou het geld achterover hebben gedrukt bij het productiewerk dat hij voor haar deed.

De advocaat van Gest laat nu weten dat de strijd tussen de twee voorbij is. Of een van beiden alsnog een geldbedrag heeft neergeteld om de boel te sussen wordt niet bekendgemaakt. De scheiding moet binnen enkele weken rond zijn.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie