Britney Spears ontkent zwangerschap

AMSTERDAM - Britney Spears is niet zwanger. Dat heeft haar manager, Larry Rudolph, gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Hij noemt de berichten die de afgelopen week in de media verschenen over een vermeende zwangerschap van de popprinses 'absurd'.

Rudolph denkt dat de roddels voortkomen uit de publicatie van foto's van Britney en haar nieuwe vriend Isaac Cohen vorige week. Op de foto's zijn bruine vlekken op het shirt van Cohen te zien, waarvan beweerd werd dat het om braaksel van Britney ging.

Volgens Rudolph ging het echter om pindakaas. "Omdat Isaac niet meteen de pindakaas van zijn vingers likte, ging men er meteen vanuit dat het Britney's kots was en dat ze dus last heeft van ochtendmisselijkheid", verzucht hij. "Dat is toch belachelijk?"

De 25-jarige zangeres, die in november de scheiding aanvroeg van Kevin Federline, beviel vier maanden geleden van haar zoontje Jayden James. Ze was zwanger geraakt drie maanden nadat ze het leven schonk aan haar eerste kind Sean Preston.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie