Shanna Moakler ontkent hereniging met Travis Barker

AMSTERDAM - Shanna Moakler en Travis Barker zijn niet terug bij elkaar. Dat schrijft Shanna op haar MySpace-pagina. De laatste tijd gingen geruchten over een verzoening van de voormalige ex-geliefden, nadat zij zoenend gespot zouden zijn in een club in Los Angeles.

Voormalige Miss USA Moakler en Blink 182-drummer Barker gingen in augustus na een huwelijk van twee jaar uit elkaar. En dat is volgens Moakler een definitieve beslissing.

"Het klopt wel dat Travis en ik de laatste tijd weer meer tijd met elkaar doorbrengen, maar dat komt omdat we goede ouders voor onze kinderen willen zijn."

Het voormalige koppel, ook bekend van de MTV-realityserie Meet the Barkers, heeft twee kinderen: zoon Landon (3) en dochter Alabama (1). Ook zorgden zij samen voor Atiana, de 7-jarige dochter van Shanna uit een eerdere relatie.

Modder

Het besluit om vriendschappelijk met elkaar om te gaan in het belang van de kinderen is nieuw voor Barker en Moakler. De eerste maanden na de breuk gooiden zij in het openbaar met modder naar elkaar.

Ook ontstond er een vete tussen de blondine en Paris Hilton, die een relatie met Travis zou hebben.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie