'Nick Lachey en Eva Mendes leukste sterren'

AMSTERDAM - Zanger Nick Lachey en actrice Eva Mendes zijn dit jaar de leukste sterren. Ze zijn door het modeblad Cosmopolitan uitgeroepen tot 'Fun Fearless Male' en 'Female'.

Deze eer wordt elk jaar toegekend aan beroemdheden die leuk en succesvol zijn. De celebs poseren op de dubbele voorpagina van de februari-editie van het tijdschrift.

De 33-jarige Lachey scoorde vorig jaar een succes met zijn album 'What's left of me'. Lachey werd voor de cd geïnspireerd door zijn scheiding van de zangeres Jessica Simpson.

Uitlaatklep

"Ik heb zeker kritiek gekregen van mensen die het schaamteloos vonden dat ik zo met de breuk omging", zegt hij in een interview met het blad. "Maar voor mij was het de perfecte uitlaatklep."

Mendes speelde in films als 'Training day' en 'Hitch'. Over een maand gaat de thriller 'Ghost rider' in première in de Verenigde Staten, waarin Mendes te zien is naast Nicolas Cage.

Gevoel

"Ik nam een risico met acteren", vertelt de 32-jarige actrice over het begin van haar carrière. "Maar je moet naar je gevoel luisteren omdat het altijd goed uitpakt. Mensen zijn bang om dat te doen."

Vorig jaar koos Cosmopolitan Grey's Anatomy-acteur Patrick Dempsey en zangeres Beyoncé Knowles als leukste sterren.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie