Cameron Diaz trekt bij ouders in

AMSTERDAM - Cameron Diaz gaat tijdelijk bij haar ouders wonen. De 34-jarige actrice heeft laten weten dat ze tijd nodig heeft om de breuk met Justin Timberlake te verwerken en ruimte voor zichzelf wil. Dat meldt de Britse krant The Sun woensdag.

De spullen van Diaz staan momenteel nog in het huis dat zij met Timberlake (25) in Los Angeles had. Volgens de krant is de actrice daar amper meer geweest sinds de kerstdagen.

Timberlake en Diaz brachten de kerst niet samen door. Diaz ging met haar familie skieën in Colorado, terwijl Timberlake de feestdagen doorbracht bij zijn familie in Tennessee.

Haast

Volgens vrienden van Diaz zijn de twee op een vriendschappelijke manier uit elkaar gegaan, dus is er geen haast bij de verhuizing. "Maar ze willen niet meer in hetzelfde huis wonen", aldus de vrienden.

Vorige week werd bekend dat de actrice en de popster een punt hadden gezet achter hun relatie. Het sterrenkoppel was bijna vier jaar samen. Een officiele reden voor de breuk is niet bekendgemaakt, hoewel geruchten circuleren dat Timberlake Diaz aan de kant heeft gezet voor de 22-jarige actrice Scarlett Johansson.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie