Jolie en Pitt verhuisd naar New Orleans

AMSTERDAM - Angelina Jolie en Brad Pitt zijn naar New Orleans verhuisd. Vrijdag zou Jolie zelfs al in het openbaar zijn verschenen in de 'Big Easy'. De actrice werd er gespot in een restaurant. Pitt begon eerder deze maand in de stad met opnames voor de film 'The curious case of Benjamin Button'.

Op de rode loper van de Golden Globes, die maandag werden uitgereikt, vertelde Jolie enthousiast over haar nieuwe optrekje. "We vinden het fantastisch daar", zei ze volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "De kinderen gaan er ook al naar school."

Huisvrouw

Het sterrenkoppel zou een villa van 2,7 miljoen euro hebben gekocht, het vierde optrekje dat het stel bezit. Volgens een anonieme bron van het weekblad zou de 31-jarige Jolie zich verheugen op een bestaan als huisvrouw.

"Ze wil vrienden worden met moeders uit de buurt", vertelt de bron. "Zodat ze samen leuke dingen kunnen doen met de kinderen."

Ook zouden Pitt en Jolie voor New Orleans hebben gekozen om zich in te kunnen zetten voor de stad, die in 2005 zwaar werd getroffen door de orkaan Katrina. De twee kondigden eerder aan te willen investeren in een bouwproject in de stad.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie