Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: een GTST-soapie die in het echte leven nog véél wilder bleek te zijn, een Idols-kanshebster een onomkeerbaar ongelukje heeft gehad, we te weten komen wat een half uurtje met Georgina Verbaan kost en oh jee…Hommeles in het Koningshuis. Friso’s vriendin is in opspraak geraakt. En tot slot: de dochters van Harry Mens vinden een gespreid bedje. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Soap-mammie

Degenen die GTST volgen kennen Yasmin wel. Ze speelt een -zeer!- rondborstige brunette, die het nu eens aanlegt met dames en dan weer net zo vrolijk een vent mee naar haar bed sleept. Een behoorlijke wildebras dus die er lekker op los leeft. Maar in Party lezen we dat het kind, 21 jaar en Fajah Lourens genaamd, in het gewone leven een nog veel bizardere rol speelt. Ze is namelijk moeder van een 2,5 jarig dochtertje! Hatsekiedee hee, dan was ze dus een jaar of 18 toen ze zwanger raakte! Dat moet wel haast een ongelukje zijn, want Party meldt dat de vader van het kindje het alleen in de weekeinden ziet. Lijkt ons sneu: al haar jonge collega’s kunnen tot laat met elkaar in de kroeg hangen, zij moet haar kind bij de oppas gaan ophalen. Maar misschien wilde ze het wel graag. Estelle Cruijff - en bijna alle andere voetbalvrouwen- was ook net 20 toen ze haar eerste kind van Gullit kreeg. Maar ja, in ruil daarvoor kreeg ze dan wel een rijke vent cadeau!

Nog eentje

Oh, wacht eens even. Ook in Privé lezen we iets over een tiener-moedertje. Het gaat om de Idols-zangeres Dewi. Voor de kijkers; dat is degene met die enorme bos gekleurde dreadlocks die een lied van Alanis Morisette zingt. Het blijkt dat ook zij al een kindje heeft, terwijl ze pas 19 is! Ze kreeg dochtertje Nomi op haar 16e en heeft ook geen relatie meer met de vader van het kind. Tss, het blijft toch onnatuurlijk op je 16e een kind. Op die leeftijd moet je de wereld ontdekken en niet in de luiers zitten! Maar allicht breekt ze door met Idols, wordt ze wereldberoemd en haalt ze de schade driedubbel in. Het is haar gegund, want ze heeft een dijk van een stem.

Dure Georgie

Ze heeft een stemmetje van niks, kan een braaf ingestudeerd dansje doen en vraagt toch net zo veel geld als de tópsterren voor een optreden. We hebben het over ex-GTST soapie Georgina Verbaan. Het donkerharige sprietje vraagt volgens Party -houd je vast!- 4.550 Euro voor een optreden. Net zo veel als Rob de Nijs of René Froger. En dan komt ze niet de hele avond zingen en dansen, nee nee, mooi niet. Een half uurtje. Of om precies te zijn: 25 minuten. En dan playbackt ze ook nog. Party vergoeilijkt het bedrag nog door te zeggen dat er belasting, dansers en vervoer van het geld af moet, maar toch. Ter vergelijking: Jody Bernal kost ‘maar’ 3175 Euro, en die kan tenminste echt zingen. Tenminste, dat geloven we. Party wijdt deze gepeperde rekeningen aan het feit dat vriendje Daniel kunstenaar is en niet zo veel verdient. Dus moet dure Georgie als kostwinner de poet binnenbrengen. By the way: Privé meldt dat Georgine wèl live zingt tijdens haar optreden. Nou ja, we hebben er hoe dan ook geen 4,5 duizend Euro voor over.

Alweer vriendin ‘met verleden’

Na Maxima had Beatrix haar portie schoondochters ‘met een verleden’ wel gehad zou je zeggen. Maar helaas: het blijkt dat Mabel, de vriendin van Johan Friso, ook een ‘fout’ verleden heeft. Mabel (34) is verloofd geweest met ene Mohammed, die minister van Buitenlandse Zaken in Bosnië is geweest. Hij zou toen volgens Story 600.000 dollar VN-geld hebben verduisterd. Toen hij VN-ambassadeur was ‘sluisde’ hij ook nog eens 2,5 miljoen dollar weg. Mohammed wordt nu gezocht door Interpol. Oei oei, niet zo best. Tien jaar geleden vormde Mabel met hem een stelletje en het verhaal gaat dat ze zelfs verloofd waren. En dan nu een prins als verloofde. Nou ja, bijna dan, het wachten is op de officiële aankondiging van de relatie. Hopelijk voor Mabel wuift Bea de verloving met Mohammed weg als een jeugdzonde en leeft iedereen nog lang en gelukkig.

Bedje gespreid

Het blijft raar om showbizzmakelaar Harry Mens te zien in de bladen. Want nu eens poseert hij met zijn ‘oude’ dochters, dan weer met zijn ‘nieuwe’. En dat samen in één blad (Story), op verschillende pagina’s. Op de ene foto poseert hij met zijn vriendin en de twee kleine meiden na een circusvoorstelling, op de andere foto met zijn oudere dochter Marlous uit zijn huwelijk. Zij maakt bekend dat ze de zaak van pa gaat overnemen. Nog eventjes studeren en dan… bedje gespreid. Dan mag ze toetreden tot pappa’s vastgoed-imperium en haar eerste miljoen verdienen. We begrijpen dat het een schok voor de meiden was toen pappa er een vriendin met gezin op na bleek te houden. Maar we begrijpen ook dat ze ‘sugardaddy’ snel hebben vergeven en hem weer in hun portemonnee eehhh, hart, hebben gesloten.