J-Lo daagt ex opnieuw voor rechter (video)

AMSTERDAM - Jennifer Lopez daagt haar ex-man opnieuw voor de rechter. De zangeres wil voorkomen dat Ojani Noa een boek publiceert met saillante details over hun korte huwelijk.

Bekijk video

Vorig jaar betaalde de 36-jarige latina honderdduizend euro aan Noa om hem de mond te snoeren. De rechter bepaalde toen dat hij geen onthullingen over hun relatie mag doen.

Maar de 32-jarige Noa, van Cubaanse komaf, geeft niet op, meldt de Amerikaanse krant New York Daily News. Hij wil opnieuw proberen zijn boek uit te brengen, met als titel 'The unknown truth: a passionate portrait of a serial thriller'.

Noa beweert onder meer dat Lopez tijdens hun huwelijk vreemdging en al een relatie had met haar huidige echtgenoot Marc Anthony toen de zanger nog getrouwd was.

Klippen

Noa kwam in 1991 op een vlot naar de Verenigde Staten. Zes jaar later trouwde hij met de superster. Het spontane huwelijk liep elf maanden later op de klippen. In 2001 trouwde Lopez met de danser Chris Judd, van wie ze acht maanden later weer scheidde. In 2003 kondigde de wulpse zangeres aan te trouwen met acteur Ben Affleck. Kort voor de ceremonie werd het huwelijk afgeblazen.

Op dit moment is Lopez samen met zanger Marc Anthony, met wie zij begin 2005 in het huwelijk trad.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie