AMSTERDAM - Denise Richards en Richie Sambora willen deze zomer trouwen in Milaan. De actrice en de rocker hebben voor deze locatie hebben gekozen omdat de voormalige Bondgirl gek is op de Italiaanse stad.

Dat melden verschillende media op gezag van het Amerikaanse tijdschrift Life & Style Weekly, dat met een vriendin van Richards gesproken zou hebben.

Het koppel, dat sinds april een relatie heeft, zou geen groot Hollywoodhuwelijk willen. Ze zijn van plan slechts vijftig goede vrienden en familie uit te nodigen voor de ceremonie.

Ophef

De 35-jarige Richards en de twaalf jaar oudere Sambora zorgden voor veel ophef met hun relatie. Toen zij voor het eerst zoenend gespot werden, was de Bon Jovi-gitarist nog geen twee maanden gescheiden van actrice Heather Locklear, met wie hij een 9-jarige dochter heeft, Ava. Locklear, die elf jaar met Sambora getrouwd was, en Richards waren beste vriendinnen.

Scheiding

Richards was ook nog niet lang vrijgezel toen ze iets met Sambora kreeg. De actrice vroeg begin vorig jaar definitief de scheiding aan van acteur Charlie Sheen, met wie ze twee dochtertjes heeft, Sam (2) en Lola (1).