AMSTERDAM - Britney Spears heeft het er dit weekeinde goed van genomen in Las Vegas. De hotelkamer die ze huurde in het gokparadijs kostte een slordige veertigduizend euro voor een nacht.

Het onderkomen kon alleen worden bereikt met een glazen lift, bevatte een enorm draaiend bed en een jacuzzi. Dat meldt het Amerikaanse blad People.

De popprinses werd vergezeld door haar nieuwe vlam Isaac Cohen en zag er volgens een bron erg gelukkig uit. De 25-jarige Spears zou sinds een maand iets moois hebben met het even oude model en acteur.

Openbaar

Het stel werd al dansend gezien in een club, waar ze verder sigaretjes rookten en gezellig aan het kletsen waren. Het is het tweede achtereenvolgende weekeinde waarin Britney met Cohen aan haar zijde in het openbaar verscheen. Vorig weekend was het koppel in een resort in Los Angeles, waar ze genoten van de zon.

Met Cohen heeft Britney een kopie van haar man Kevin Federline aan de haak geslagen, met wie ze in scheiding ligt. Beiden hebben een stoppelbaardje, zijn gespierd en dragen vaak een zakdoek om hun hoofd.