Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Ellemieke na Jantje rijk, knap en beroemd wil, hoe Maxima haar prins strikte, of Bastiaan Ragas nog een 'lamlul' is, Sylvie Meis's comeback mislukte en hoe het nou zit met Daan en Jennifer's relatie. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Blondje wil man

De (krokodillen)tranen van de blonde Ellemieke Vermolen zijn nog niet gedroogd na de breuk met zanger Jan Smit, of ze moet alweer aan de man. Een week of twee verbraken de twee hun prille relatie, en onmiddellijk storten de bladen zich op een nieuwe kandidaat. Want Ellemieke is een 'golddigger' die niets liever wil dan een rijke, beroemde vent. Ze moet opnieuw op jacht dus. Party zet de kandidaten op een rijtje. Allereerst is daar Johnny de Mol junior. Stinkend rijk, lekker beroemd en een leuk bekkie. Maar hij is 'steady' met zijn Daphne en niet direct beschikbaar. Jeroen Pauw dan maar? Die is niet vies van een knap blondje. Verder wordt John de Wolff getipt, de oud voetballer. Giel Beelen, de DJ, is niet knap genoeg en bovendien getrouwd en ook zanger Wolter Kroes heeft trouwplannen. Het ziet er naar uit dat Ellemieke nog even verder moet zoeken, met dit lijstje van Party komt ze niet zo ver.

Gestrikt

Fons de Poel, de presentator, heeft het niet zo op prinses Maxima. Volgens hem heeft de berekenende Argentijnse alles op alles gezet om een echte prins aan de haak te slaan. Hun 'spontane' ontmoeting in Spanje was helemaal geen toeval, Maxima was speciaal naar het feest gekomen omdat Alexander daar zou zijn. Haar doel was om hoger op de sociale ladder te komen, en dat is haar goed gelukt. Ze gooide haar blonde lokken in de strijd en veroverde het hart van Willem-Alexander. Zelfs haar beroemde tranen op het huwelijk zouden zijn ingestudeerd om 'iedereen in te pakken'. Volgens Fons heeft Maxima inmiddels thuis behoorlijk de broek aan en lijkt het alsof Alex met een soort Beatrix is getrouwd. Natuurlijk neemt Party het op voor de geliefde 'tango-koningin' en volgens het blad waren Alex en Beatrix 'enorm gebelgd' door de uitspraken van Fons de Poel.

Lamlul

Nog even, en dan wordt de spruit van acteur/zanger Bastiaan Ragas en presentatrice Tooske geboren. Volgens Party maken vrienden van Tooske zich enorme zorgen om dat moment. Want toen Bastiaan's eerste kind werd geboren (bij een andere vrouw), werd hij 'gillend gek' en verbrak de relatie. Zou hij dat nu weer doen? Het lijkt er op dat Tooske volledig in de ban is van haar man en zich geen leven zonder hem kan voorstellen. Maar die eerste keer zocht Bastiaan hulp bij een psychiater en hoewel hij als een 'lamlul' werd afgeschilderd die vrouw en kind verliet, verliep de scheiding redelijk harmonieus. De lamlul van toen is volgens het tijdschrift nu wèl klaar voor zijn nieuwe spruit en mag wat hen betreft een brave huisvader worden.

Meis mislukt

Het zou zo'n mooie media-stunt moeten worden. Sylvie Meis en Rafael van der Vaart lieten hun zoontje dopen in Nederland. Sylvie laat zich niet zo veel meer zien in ons land, waarschijnlijk geniet ze van haar sterrenstatus in Duitsland als 'Bundesliga-Beckham'. Maar goed, de doop zou in Heemskerk plaatsvinden, heel romantisch in de kerk waar het stel ook is getrouwd. Sylvie had fijn geshopt voor de gebeurtenis, ze zag er prachtig uit. Lekker bruin, mooi haar, hippe laarzen, een zilveren tasje en aparte jas, helemaal klaar voor alle fotografen. Maar wat bleek? De middag na de doop werd er een herdenkingsdienst gehouden voor een vriend van Rafael. Die was tijdens een ruzie neergeschoten en overleden. Zo last minute kon de datum van de doop kon niet meer worden verzet. En zo zat het stel 's ochtends te glimmen bij hun eigen zoon en 's middag te snikken bij de dienst. 'Doopdrama' noemt Weekend het verhaal, en misschien heeft ijdele Sylvie het ook zo ervaren.

Aan of uit?

Volgens Weekend is het echt helemaal uit tussen acteur Daan Schuurmans en Jennifer. Het stel zou trouwen, maar Daan kreeg een affaire met een andere actrice. Hun huis werd te koop gezet en deze week in de bladen de foto's van de verhuizing. Er stonden twéé verhuiswagens en dat betekent volgens Weekend echt een definitieve scheiding. Maar volgens Story zit het anders. Het huis is inderdaad verkocht, dus de spullen moesten er uit. Maar de verhuisauto's reden naar een nieuwe, gezamenlijke huurwoning. Daar wil het stel het opnieuw met elkaar gaan proberen. Sterker nog: Daan heeft Jennifer beloofd om nog dit jaar met haar te trouwen. Wat moeten we nou met dit verhaal? Kan zo'n fotograaf niet gewoon even op het stel afstappen en vragen hoe het nou zit met de relatie? Of desnoods klampen ze de verhuizers aan, stoppen ze een biljetje van E 50,- toe en vragen waar de rit naar toe gaat. Dan zijn we een stuk verder dan nu, met al die vage speculaties.