AMSTERDAM - Justin Timberlake heeft Cameron Diaz aan de kant gezet voor Scarlett Johansson. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De 25-jarige zanger trok volgens het blad de versierdersschoenen aan toen hij een aantrekkelijke vrouw uit mocht zoeken voor zijn laatste videoclip.

Scarlett zegde toe om in zijn clip 'What goes around' te spelen. De verhalen over een relatiebreuk tussen de voormalig *NSYNC-zanger Timberlake en de 34-jarige Diaz, die al langer de ronde doen, zijn nog niet officieel bevestigd.

Een vriendin van de 22-jarige Scarlett Johansson onthult in het tijdschrift dat zij een bedreiging vormde voor Diaz. "Scarlett vond Justin altijd al leuk. Ze flirtten vaak met elkaar, daarom voelde Cameron zich geïntimideerd door haar."

Tegenspeelster

De liefde tussen Justin en Cameron liep volgens Us Weekly spaak toen hij zonder haar medeweten besloot dat Scarlett zijn tegenspeelster zou worden in de clip. Na drieënhalf jaar kwam er een einde aan hun relatie. Een kennis van Timberlake vertelt over de breuk. "Cameron kon niet geloven dat hij Scarlett achter haar rug om gevraagd had."

Tussen Justin en Scarlett is na het opnemen van de videoclip een innige verliefdheid aan het opbloeien, zegt de kennis. "Ze zijn elkaar absoluut blijven zien na het afronden van de opnamen."

Scarlett had eerder een relatie met acteur Josh Hartnett. Of en wanneer dit sterrenkoppel uit elkaar is gegaan is ook nooit bevestigd.