AMSTERDAM - Wendy van Dijk ontkent dat zij zich heeft verloofd met haar vriend Chris Zegers. Op haar website schrijft de presentatrice dat zij het heerlijk heeft samen met Chris en haar zoontje Sem, maar dat er nog geen sprake is van een trouwerij.

Weekblad Privé schreef woensdag dat Zegers een dag voor kerst de verloving aan het vieren was in zijn stamkroeg in Amsterdam.

Het weekblad meldde verder dat de trouwdatum nog geheim is, maar dat de locatie mogelijk in het buitenland is, in navolging van de bruiloft van Katja Schuurman en Thijs Römer. Vooral het intieme karakter van dit trouwfeest, met slechts enkele genodigden, spreekt het stel volgens het blad aan.

Grappig

De 36-jarige X Factor-presentatrice laat weten dat het verhaal niet klopt en zegt het grappig te vinden dat er steeds verhalen de ronde doen over de privé-levens van haar en haar even oude vriend.

"Het gekke is dat ze de ene keer schrijven dat we bijna uit elkaar zijn, en nog geen week later gaan we trouwen", schrijft Van Dijk op haar site.

Mochten de twee toch plannen opvatten om in het huwelijksbootje te stappen, dan zal Wendy dit als eerste op haar eigen website bekendmaken.