AMSTERDAM - Mel B. wordt sinds kort 24 uur per dag bewaakt door de politie. De voormalig Spice Girl wordt, sinds de dramatische breuk met Eddie Murphy, lastiggevallen door fans van de 45-jarige acteur. Dat melden verschillende media maandag.

De Murphy-fans zouden voor het huis van Mel B. in Los Angeles staan en beledigingen roepen. "Haar leven wordt op deze manier onmogelijk gemaakt", aldus een bekende van de zangeres in The Sun. "Ze roepen beledigingen en geven haar de schuld van alles", aldus de bekende. De politie houdt momenteel 24 uur per dag een oogje in het zeil.

De Britse zangeres, die momenteel zeven maanden zwanger is, moest in december via RTL Boulevard vernemen dat haar relatie met Murphy over is. Bovendien liet Murphy weten een vaderschapstest te eisen, aangezien hij betwijfelt of hij de vader is van haar ongeboren kind.

Mel B. reageerde geschokt en liet onlangs weten de uitslag van de DNA-test live op televisie te willen onthullen. Ook heeft de zangeres een topadvocaat ingeschakeld.