AMSTERDAM - Ellemieke Vermolen neemt een duet op met haar SBS Shownieuws-collega Gerard Joling. Gerard werkt momenteel met muziekproducer Tom Peters aan een tweede Nederlandstalig album en de ex van Jan Smit duikt volgens Peters binnenkort met Geer de studio in.

Bekijk video

Hoe het duet gaat klinken, is ook voor de heren nog een verrassing. "Er is nog niets uitgeprobeerd, dus of ze kan zingen weten we nog niet", vertelt Peters.

De producer vindt het nog te vroeg om details weg te geven over het duet. Maar mocht het klinken in de studio, dan is de kans volgens de producent groot dat het nummer op de nieuwe cd van Joling komt te staan.

Single

De 46-jarige entertainer uit Schagen bracht in 1996 het Nederlandstalige album 'Heel even anders' uit. Die cd werd eveneens door Peters geproduceerd en leverde Joling de hits 'Zing met me mee' en 'Heel even' op. Het nieuwe, nog titelloze, album staat gepland voor eind februari. Deze week verschijnt de eerste single, 'Maak me gek'.

Gerard heeft sowieso een druk jaar voor de boeg. Binnenkort start het derde seizoen van het populaire televisieprogramma 'Joling&Gordon over de vloer'. Daarnaast heeft hij zijn optredens, zijn presentatiewerkzaamheden voor SBS Shownieuws en zijn column in weekblad Story. Bovendien werkt Gerard aan een autobiografie, die later dit jaar moet verschijnen.