AMSTERDAM - Marilyn Manson gaat binnenkort weer als vrijgezel door het leven. Volgens de Amerikaanse krant New York Post wil zijn vrouw, stripper Dita Von Teese, van de rocker scheiden.

Manson en Von Teese, die eigenlijk Heather Sweet heet, trouwden in december 2005. Ze hadden toen zeven jaar een relatie.

De 33-jarige Von Teese zou al een paar weken met de scheidingspapieren op zak lopen. Ze kan echter geen contact krijgen met haar man, die momenteel aan zijn nieuwe album werkt.

Problemen

Het gebrek aan contact zou een van de redenen zijn dat Dita wil scheiden. "Ze hield heel veel van hem, maar hij heeft te veel problemen. Hij is op dit moment niet eens meer aanspreekbaar", vertelt een bron aan de krant.

"Ze heeft geprobeerd hem over de scheiding te vertellen, maar hij neemt zijn telefoon niet op. Ze is inmiddels ook ergens anders gaan wonen, maar hij heeft het niet eens gemerkt."

Martiniglas

Dita, die bekend is van een act waarin ze haar naakte lichaam laat zakken in een reusachtig martiniglas, zou alles hebben geprobeerd om het huwelijk te doen slagen. Maar het gedrag van Manson, die eigenlijk Brian Warner heet, is nu de spuigaten uitgelopen.