AMSTERDAM - Liz Hurley trouwt niet in het wit, maar in een roze, zijden sari. Dat meldt de Indiase krant Daily News & Analysis. Het gewaad zou zijn ontworpen door de Indiase ontwerper Tarun Tahiliani en zesduizend euro kosten.

Een sari is een lap stof van enkele meters lang die sierlijk om het lichaam wordt gedrapeerd. Het is in India het meest gedragen kledingstuk onder vrouwen.

Het Britse model en actrice stapt in maart in het huwelijksbootje met de schatrijke Indiase zakenman Arun Nayar tijdens een traditionele Indiase ceremonie. Naar verluidt heeft het stel zijn zinnen gezet op een locatie in Rajasthan, een staatje in het westen van India dat bekend staat om zijn weelderige paleizen.

Londen

Behalve in India zouden Hurley en Nayar ook in thuishaven Londen willen trouwen. Een bron heeft aan de Indiase krant The Times onthuld dat die gelegenheid plaatsvindt in het Barnsley House hotel, vlakbij de woning van Liz.

De 41-jarige Hurley had dertien jaar een relatie met Hugh Grant, tot hij in 2000 werd betrapt met een prostituee. Twee jaar later beviel ze van een zoon, van wie de Amerikaanse filmproducent Steve Bing de vader is. Kort na de bevalling ontmoette ze Nayar.