AMSTERDAM - Britney Spears is van plan haar leven te beteren. Dat zegt haar manager Larry Rudolph in de Amerikaanse krant USA Today. "Ze is zich bewust van haar imago op dit moment. Zelf noemt ze het haar 'wankele periode'. Maar ze weet wat de volgende stap is", vertelt Rudolph.

Bekijk video

"Binnenkort staat Britney Spears weer aan de top van de entertainmentindustrie", aldus haar manager.

De 25-jarige Spears ligt onder vuur sinds ze in november de scheiding aanvroeg van Kevin Federline. Ze is sindsdien bijna elke avond in nachtclubs gesignaleerd. Vooral dat ze feest ondanks het feit dat ze twee kleine kinderen heeft, levert haar kritiek op.

Teleurgesteld

Rudolph begrijpt dat de fans van de popprinses teleurgesteld in haar zijn. "Maar ze is heel gemotiveerd om er voor te gaan. Dat sommige fans teleurgesteld zijn in haar, ziet ze juist als een uitdaging. Ze heeft veel respect voor hen en wil hun respect graag terugwinnen."

Haar scheiding noemt Rudolph een teken dat Britney serieus is over een comeback. De zangeres is volgens hem hard bezig met haar nieuwe album, dat al voor de helft voltooid is, en wil zich de komende weken volledig op de opnamen storten.

Deze zomer brengt ze de eerste single uit en de lancering van het album wordt in de herfst verwacht. "Ze kijkt er naar uit."