AMSTERDAM - Het lijkt erop dat de zwangere Mel B. wraak wil nemen op haar ex-vriend Eddie Murphy. De 45-jarige acteur liet vorige maand in RTL Boulevard weten een vaderschapstest te eisen, omdat hij betwijfelt of hij de vader is. Mel B. is nu van plan de uitslag van de DNA-test live op televisie te onthullen.

Mel B. en Murphy hadden sinds juni een relatie. De voormalig Spice Girl was vrijwel direct zwanger, maar Murphy meent dat hij niet de vader is. Volgens de acteur bedroog Scary Spice hem met een ander.

Mel B. is ervan overtuigd dat Murphy de vader van haar ongeboren kind is. "Mel B. is heel zeker van haar zaak", aldus een bron tegen The Daily Mail. "Om die reden wil ze hem met gelijke munt terugbetalen en hem te kijk zetten op de Amerikaanse televisie."

Mel B. en Murphy ontmoetten elkaar kort nadat Murphy en zijn vrouw Nicole uit elkaar gingen. Zij waren zeven jaar bij elkaar en hebben samen vijf kinderen. Mel B. is eerder getrouwd geweest met danser Jimmy Gulzar, met wie zij een dochtertje heeft.

Naar verluidt heeft Murphy momenteel een relatie met filmproducent Tracey Edmonds.