AMSTERDAM - Monique de Roo, bekend uit het zesde Big Brother-huis, heeft haar man verlaten. Ze heeft een relatie met voormalig medebewoner Tijn Rovers.

Dat staat op de fansite van BB6-deelnemers Rik en Tijn. De blonde Monique benadrukt dat ze niet bij haar echtgenoot Rob weggaat om bij haar nieuwe vriend te zijn, maar omdat het nou eenmaal over is met de liefde voor haar man.

Spiegel

Haar deelname aan Big Brother heeft Monique een spiegel voorgehouden, schrijft ze op de site. Ze had vaak ruzie met Rob, met wie ze twintig jaar samen was, en kiest nu voor 'rust met de kids'. Het echtpaar heeft twee kinderen van 15 en 12.

Ook Tijn geeft op de site een uitgebreide reactie, hoewel hij schrijft dat niemand iets met zijn gevoelens voor Monique te maken heeft. "Als het alleen verliefdheid zou zijn, hadden we er zeker wat langer over nagedacht. Maar het is zo veel meer, zo veel dieper en sterker dan verliefd zijn."

Gevoelens

Hij verzoekt iedereen om 'bescheiden en genuanceerd' met hun mening over de relatie om te gaan om de gevoelens van Monique en haar kinderen te sparen.

Vonk

Tijn en Monique leerden elkaar vorig jaar kennen in het Big Brother-huis, waar de vonk duidelijk oversloeg. Het is niet voor het eerst dat iets opbloeit tussen deelnemers aan het realityprogramma, dat te zien was op Tien. Zo kregen eerder Bart en Sabine uit Big Brother 1 een relatie en kondigden onlangs Dido en Roel uit Big Brother 5 aan te gaan trouwen.