AMSTERDAM - Co Rowold is de nieuwe presentator van Temptation Island. Dat heeft Veronica bekendgemaakt. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Tanja Jess, die het verleidingsprogramma twee seizoenen presenteerde.

Rowold was eerder te zien in de eerste editie van The Trip op MTV, maar is vooral bekend als het gezicht van kinderzender Jetix. Ook presenteert hij voor Veronica het programma Funny Video's.

Over twee weken reist Rowold af naar een nog onbekend exotisch oord voor het zesde seizoen van Temptation Island, waar vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Hij laat weten het 'enorm boeiend' te vinden om straks te weten wat de kandidaten moeten doormaken.

Miss België

De 29-jarige Rowold presenteert het programma, dat ook door de Vlaamse zender VT4 wordt uitgezonden, met voormalig Miss België Véronique De Kock. Voor haar is het programma ook nieuw. Vanaf maart is de show twee per week te zien.

Tanja Jess liet eerder weten te stoppen met het programma en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zo wil ze weer meer acteren.